Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning

 

dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 14.00 uur telefonisch bereikbaar

op 071-4033323

of mail naar info@mantelzorgsteunpunt.nl

 

Sociaal werker mantelzorgondersteuning

Annabel Gerritsen

Email: annabelgerritsen@welzijnskwartier.nl

 

Sociaal werker mantelzorgondersteuning

Asli Filiz

Email: Aslifiliz@welzijnskwartier.nl

 

Sociaal werker mantelzorgondersteuning

Rowenda Jooren

Email: Rowendajooren@welzijnskwartier.nl

 

 

 

Inloopspreekuur zonder afspraak

Elke dinsdag 10.00 -11.30 uur

 

Bezoekadres:

Callaoweg 1

2223 AS  Katwijk

tel.: 071-4033323

 

 

 

 

 

 

 
 


Marente College met Annemarie van der Sar

Annemarie van der Sar kreeg in 2009 een hersenbloeding. Op 11 april kunt u met haar in gesprek gaan tijdens het Marente College. Het college start om 19.00 uur en duur ongeveer 2 uur. Achteraf kunt u napraten onder het genot van een drankje. 

 

Een hersenbloeding, en dan? 

Iedereen kan getroffen worden door en hersenbloeding. De gevolgen voor degene die getroffen wordt en zijn naasten kunnen erg groot zijn. Na revalidatie keert het grootste deel van de mensen met hersenletsel vanuit het revalidatiecentrum, het ziekenhuis of het verpleeghuis terug naar huis.

Thuis krijgen zij vaak nog professionele hulp, maar familieleden nemen het grootste deel van de zorg voor hun rekening. De partner is meestal de belangrijkste mantelzorger. Daarnaast zijn ook de kinderen in een gezin betrokken bij de dagelijkse zorg. Dit alles gaat niet vanzelf en zorgt voor een hoge belasting van de mantelzorger.

 

U stelt de vragen

Met Annemarie praten we over deze dingen. Over hoe de hersenbloeding haar leven veranderd heeft'. Over hoe ze is gerevalideerd en ook over wat de rol was van haar man en alle andere mantelzorgers. Het Marente College kunt u vergelijken met College Tour van tv. Als publiek kunt u Annemarie van der Sar de vragen stellen die u bezighouden.

 

Aanmelden

Het kost 9,- euro voor leden van Marente en € 10,- voor niet-leden.U kunt zich aanmelden op:

http://www.marente.nl/nl/over_marente/alle_nieuwsberichten/q/ne_id/388

 

 Edwin van der Sar Foundation

Het college wordt georganiseerd in samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation. De Foundation is opgericht nadat Edwin zijn actieve loopbaan als profvoetballer beëindigde. Edwin en Annemarie hebben heel bewust gekozen voor het doel van hun stichting. Hun gezin heeft zelf ervaren hoe ingrijpend de invloed van een hersenbeschadiging kan zijn. Zij zijn beiden actief bij het werk van de Foundation betrokken. Annemarie als voorzitter van het bestuur, Edwin als beschermheer en ambassadeur.Uit de Nieuwsbrief Mantelzorg haal ik tips over vergoedingen of uitjes voor mantelzorgers: heel nuttig!

Jan verzorgt zijn moeder na haar beroerte

Uit de Nieuwsbrief Mantelzorg haal ik tips over vergoedingen of uitjes voor mantelzorgers: heel nuttig!

Jan verzorgt zijn moeder na haar beroerte